120 شرکت مجوز واردات گوشت گرفته‌اند
چهارشنبه 1 اسفند 1397 - 11:19:15

حمید ورناصری در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به سخنان علیرضا نبی، کارآفرین برگزیده کشور که  در یکی از برنامه های تلویزیونی عنوان کرده بود شرکت پشتیبانی اموردام کشور مجوز واردات گوشت را به عده ای خاص می دهد، اظهارداشت: نکته نخست و مهم این است که خود شرکت پشتیبانی اموردام کشور باید برای انجام هرگونه واردات، مجوز اخذ کند.
وی اضافه کرد: مجوزهای بهداشتی این کار از سوی سازمان دامپزشکی  و مجوزهای اولیه تخصیص ارز نیز از سوی معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی صادر می شود ضمن اینکه ثبت سفارش آن نیز در سامانه ثبت سفارش وزارت صمت انجام می گیرد.
ورناصری تصریح کرد: این پروسه ای است که هر واردکننده ای برای واردات گوشت باید آن را طی کند.
وی با اشاره به سخنان علیرضا نبی، با بیان اینکه بیشتر صحبت های این شخص از سرناآگاهی و به منظور تشویش اذهان عمومی مطرح شد، افزود: اطلاعاتی که وی مطرح کرد، کاملا غلط بود چرا که شرکت پشتیبانی اموردام کشور هیچگونه ارتباطی با صدور مجوز برای واردات ندارد و ما صادرکننده مجوز نیستیم.
ورناصری اضافه کرد: اینکه عنوان شد شرکت پشتیبانی اموردام کشور صادرکننده مجوز است و آن را به افراد خاصی می دهد، اولین تهمتی است که بر ما وارد شده است.
وی با اشاره به اینکه در صحبت های ایشان اشاره شده شرکت پشتیبانی اموردام کشور مجوز واردات را در اختیار شرکت های خاصی قرار می دهد، افزود : این درحالی است که اگر لیست واردکنندگان را از مبادی ورودی بگیرید، بیش از 120 شرکت واردکننده در حال حاضر دارند گوشت وارد می کنند.
شرکت پشتیبانی امور دام، گوشت های وارداتی را تحویل نمی گیرد
وی درباره بخشی از سخنان علیرضا نبی مبنی بر اینکه «گوشت باکیفیت کیلویی 28 هزارتومان از داغستان، روسیه و رومانی به کشور می رسد؛ تاجر باید این گوشت را کیلویی 33 تا 34 هزارتومان تحویل شرکت پشتیبانی امور دام بدهد و پشتیبانی امور دام نیز باید این گوشت را کیلویی 40 هزارتومان توزیع کند، حالا چرا مردم  گوشت را کیلویی 120 هزارتومان می خرند؟»، توضیح داد: شرکت پشتیبانی امور دام گوشت را از واردکننده تحویل نمی‌گیرد.
ورناصری گفت: شرکت پشتیبانی امور دام در بحث گوشت گوسفندی بر مبنای سامانه توزیعی که وزارت صمت اعلام کرده، شبکه های توزیع شامل سازمان های میادین و فروشگاه های زنجیره ای  را به واردکنندگان وصل می کند. واردکنندگان مکلف هستند گوشت وارداتی را در این شبکه ها، به مباشرین توزیع تحویل بدهند تا در شبکه توزیع عرضه شود و پول آن را بگیرند.
وی تاکید کرد :گوشت وارداتی اصلا تحویل شرکت پشتیبانی امور دام نمی شود، شرکت تنها بر این مساله نظارت می کند که گوشت وارداتی در شبکه هایی که وزارت صمت اعلام کرده توزیع شود. سپس لیست توزیع را نیز به سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان حمایت و سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانها ارائه می دهد که آنها نیز نظارت خود را انجام دهند.


http://etefagherooz.ir/fa/News/1021/120-شرکت-مجوز-واردات-گوشت-گرفته‌اند
بستن   چاپ