به گزارش اتفاق روز به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم، منصور سالکی معاون سیاسی انتظامی فرمانداری رباط کریم به همراه سلیمی مدیر حوزه فرماندار از ادارات گاز و تامین اجتماعی بازدید سرزده کرد.
معاون فرماندار در جریان این بازدید از نردیک در جریان روند خدمات رسانی به شهروندان قرار گرفت و تاکید کرد: اخلاق مداری در تکریم ارباب رجوع یک اصل است که باید توسط مدیران و کارمندان به آن توجه کرد.
ایشان در ادامه افزود: اکرام ارباب رجوع بعنوان یک وظیفه حرفه ای و انسانی در همه بخش های دستگاهها و ادارت سرلوکه کار قرار گیرد تا مردم به عنوان صاحبان اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران علاوه در تسریع در انجام درخواستهای مردم، موجب رضایتمندی آنها گردد.
در این بازدید ها که از ادارات گاز و تامین اجتماعی انجام پذیرفت از نحوه برخورد کارشناسان و همچنین روند انجام کار از مردم سوالاتی شد که مواردی نیز به مدیران تذکر داده شد.
گفتنی است مهدس صالح پور مدیر کل تامین اجتماعی شهرستانهای استان تهران نیز در این دیدار معاون فرماندار را همراهی کردند.
http://etefagherooz.ir/fa/News/223/بازدید-سرزده-معاون-فرماندار-رباط-کریم-از-ادارات-گاز-و-تامین-اجتماعی