یک روانشناس بالینی گفت:
مردم جامعه نیاز به تاب آوری بیشتری دارند
يکشنبه 30 مرداد 1401 - 11:01:24

معصومه آتشین در گفتگو با خبرنگار اتفاق روز(کبری برازنده)اظهار داشت:  تاب آوری به معنای سازگاری ذهنی خود با شرایط بحرانی است بدین معنا که ما بتوانیم در بحران های زندگیمان تصمیمات درستی برای مدیریت شرایط بگیریم.

وی همچنین در ادامه تعریف تاب آوری ابراز داشت: تاب آوری ظرفیتی در برابر استرس و بحران است و ما در شرایط بحرانی برای افزایش سطح سازگاری می توانیم به خود بگوییم من الان چیکاری می توانم انجام بدهم که آسیب کمتری برایم در پی داشته باشد.

وی همچنین توجه به سطح بهداشت روان به معنای پیشگیری از بوجود آمدن مسائل و بیمارهای روانی و یا انجام یکسری فعالیت ها جهت جلوگیری از عود بیماری نامید.  

این درمانگر بالینی کار، خانواده و روابط بین فردی  را از جمله حیطه های بهداشت روانی برشمرد است که باید به آنها توجه لازم مبذول شود.

معصومه آتشین خود آگاهی را قدم اول در بهداشت روانی دانست وگفت: خود آگاهی یعنی اینکه ما از نیازها، نقاط ضعف و قوت سیستم روان خود آگاهی داشته باشیم.

   وی در پایان تاکید کرد: همان طوری که ما هر چند وقت یکبار برای چکاب بدنی به  پزشک مراجعه می کنیم تا از بروز بیماری های احتمالی پیشگیری کنیم برای روان و ذهنمان نیز باید به مشاور و روان شناس مراجعه کنیم تا ببینیم مثلا خشم ، عملکرد شغلی و روابط بین فردی ما در چه سطحی قرار دارد که  متعاقب آن تخلیه هیجانی یا کاتارسیس صورت گیرد.


http://etefagherooz.ir/fa/News/19401/مردم-جامعه-نیاز-به-تاب-آوری-بیشتری-دارند
بستن   چاپ