مدیر عامل شرکت نان قدس رضوی:
نخستین شرط تولید محصولات مرغوب، استفاده از مواد اولیه باکیفیت است
يکشنبه 10 آذر 1398 - 14:15:29
محمد صادق مروارید   درباره کیفیت محصولات تولیدی این شرکت بیان کرد: نظارت مستقیم واحد کنترل کیفیت شرکت نان قدس رضوی با همکاری آزمایشگاه‌های شیمی و میکروبی بر روی مواد اولیه ورودی موجب شده است تا مواد اولیه با بالاترین کیفیت و از تأمین‌کنندگان معتبر دریافت شود.
وی ادامه داد: به همین منظور تأمین‌کنندگان مواد اولیه مورد نیاز شرکت، موظف به ارائه مجوزهای بهداشتی ماده اولیه خود هستند.
مدیر عامل شرکت نان قدس رضوی اضافه کرد: واحد کنترل کیفیت شرکت نان با اعتقاد و التزام به تولید محصولات متنوع با کیفیت و با در اختیار داشتن خطوط تولید مجهز و نیز کارکنان مجرب و کارآزموده، وظیفه نظارت بر کیفیت در مقاطع مختلف شامل مواد اولیه ورودی، حین فرآیند تولید، محصولات، بسته‌بندی، انبار محصول و بارگیری را دارد.
وی تأکید کرد: هر یک از کارکنان این شرکت با توجه به شرح وظایف خود، عملیات کنترل را به بهترین نحو ممکن انجام می‌دهند تا محصولی با کیفیت به دست مصرف‌کننده برسد.
مروارید با اشاره به استفاده از فرمولاسیون‌های قوی در تهیه محصولات مختلف نان رضوی خاطرنشان کرد: این مهم در کنار تجربه و دانش فنی کارکنان تولید و همچنین به کارگیری تجهیزات و سیستم‌های اتوماسیون پیشرفته، موجب تولید محصولاتی با کیفیت می‌شود که نظارت واحد کنترل کیفیت بر تک‌تک مراحل تولید، این مهم را محقق می‌سازد.
وی با بیان اینکه بسته‌بندی هر محصول محافظی مهم در طول مدت زمان ماندگاری محسوب می‌شود، افزود: در واقع بسته‌بندی علاوه بر حفظ تازگی محصول و جلوگیری از ورود آلودگی به آن، حاوی اطلاعات مهم در رابطه با نوع، ترکیبات، تاریخ تولید، انقضاء، جدول ارزش غذایی و چراغ راهنما، پروانه ساخت، پروانه استاندارد و... است که ردیابی محصول را در سطح عرضه امکان‌پذیر می‌کند.
مدیر عامل شرکت نان قدس رضوی ادامه داد: واحد کنترل کیفیت بر مراحل طراحی و بسته‌بندی سلوفان نظارت داشته و سالم بودن آن به صورت مکرر توسط کارکنان مجرب کنترل کیفیت بررسی می‌کند.

http://etefagherooz.ir/fa/News/6976/نخستین-شرط-تولید-محصولات-مرغوب،-استفاده-از-مواد-اولیه-باکیفیت-است
بستن   چاپ