آخرین مطالب

مراسم 14 و 15 خرداد به صورت ویژه و جداگانه در کشور برگزار می‌شود سیاسی

مراسم 14 و 15 خرداد به صورت ویژه و جداگانه در کشور برگزار می‌شود

  بزرگنمایی:
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به سالروز ارتحال امام خمینی و یوم الله ۱۵ خرداد، گفت: برنامه‌ها و اقدامات لازم باید برای هر دو مراسم ۱۴ و ۱۵ خرداد انجام پذیرد.

همایش رؤسا و سرپرستان دفاتر استانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سراسر کشور دوشنبه 10 خرداد با حضور قائم مقام، مدیران و رؤسا و سرپرستان دفاتر استانی این شورا در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد. برنامه‌ریزی و هماهنگی مراسم بزرگداشت سی و دومین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در استان‌ها، بزرگداشت یوم الله 15 خرداد و برنامه‌های هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی موضوعات مورد بررسی در این همایش بود.

نصرت الله لطفی قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در ابتدای این همایش با توجه به اهمیت بزرگداشت یوم الله قیام 15 خرداد، گفت: با توجه به اهمیت یوم الله قیام 15 خرداد و تاکیداتی که امام خمینی (ره) در زنده نگه‌داشتن این روز بیان داشتند، باید یوم الله 15 خرداد از منظر بزرگداشت، با آن مبانی که در کلام امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری بیان شده است حتماً به گونه‌ای باشد که حق مطلب ادا شود و این روز تاریخی به فراموشی سپرده نشود.

وی افزود: برنامه‌ها و اقدامات لازم باید برای هر دو مراسم 14 و 15 خرداد انجام پذیرد. در واقع بزرگداشت رحلت امام خمینی (ره) به صورت جداگانه و قیام یوم الله 15 خرداد نیز با ویژگی‌های منحصر به فرد خود به طور جداگانه برگزار شود.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور گفت: برگزاری باشکوه مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره) قطعاً یک وظیفه همگانی و اعتقادی است.

لطفی تصریح کرد: به همین منظور، بزرگداشتی با همان شعاری که قبلاً اعلام شد، یعنی «گفتمان تحول» برای امامی که هم تحول خواه بود و هم تحول آفرین و به معنای واقعی کلمه، اسوه قیام الله بود، برگزار خواهد شد.

وی گفت: شاخصه‌های مکتب حضرت امام خمینی (ره) بدون تقلیل در ادامه همان مکتب امام حسین (ع) و مکتب عاشورا بوده است. نهضتی که اوج آن و جرقه اصلی آن از روز عاشورا شروع شد و قیامی که قیام کنندگانش حسین گویان هیات‌های عزاداری بودند.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: با مغتنم شمردن فرصت مراسم سی و دومین سالگرد ملکوتی امام (ره) باید از شاخصه‌ها، شخصیت و مکتب سیاسی و الهی امام عزیزمان هر چه بیشتر بهره ببریم.

لطفی در خصوص توجه ویژه به یوم الله 14 خرداد و بسنده نکردن به عنوان یک برنامه جانبی، خاطر نشان کرد: قطعاً در این راستا یک گنجینه بسیار گران‌بهایی که همان امت اسلام و فعالان عرصه فرهنگ و دین در اختیارشان قرار دارد، سخنرانی‌های حکیمانه و گهربار مقتدای عظیم الشان و ولی امر مسلمین جهان مقام معظم رهبری در 14 خردادهای سنوات گذشته است که به تمامی ویژگی‌ها و مشخصه‌های امام و پیشگیری از تحریف شخصیت امام پرداخته‌اند. به همین دلیل تاکید داریم که به هیچ وجه به 14 خرداد به عنوان یک برنامه جانبی نگاه نشود.

وی گفت: زمانی که علمای طراز اول و شخصیت‌های برجسته تاکید دارند که در کنار نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه از صحیفه نور نیز استفاده کنید، برای درس گرفتن و مطالعه کردن و انتقال مطلب بسیار مفید است. وصیت نامه سیاسی حضرت امام خمینی (ره) به همین منظور مورد تاکید بزرگان دین است، زیرا هر آنچه سعادت دنیا و آخرت را بخواهیم در این وصیت نامه و در این کلام وجود دارد و قطعاً باید مورد استناد و استفاده قرار بگیرد.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در خصوص بزرگداشت یوم الله 15 خرداد نیز، افزود: با همین نگاه، باید دین خود را به مراسم گرامیداشت قیام 15 خردادی که به عنوان مبداء و نقطه عطف تاریخ و نهضت معرفی شده است نیز ادا کنیم و به این توفیق الهی دست یابیم.

تلاش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای نامگذاری دهه کرامت

لطفی در خصوص چرایی ورود به موضوع دهه کرامت، گفت: در جلساتی که در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد، سوالی مطرح شد که چرا در تقویم و مناسبت‌ها، روزی به نام ولادت و وفات حضرت معصومه (س) با تمام ویژگی‌های این بانو نداریم.

وی تصریح کرد: همانگونه که در جلسات در همان سال‌ها مطرح کردم در چرایی اینکه چرا روزی را ولادت و یا روزی را وفات می‌خوانیم مگر نه این است که در احادیث هم داریم که در فرح و شادی ائمه معصومین شاد و در غم این عزیزان شریک باشیم به همین دلیل در ولادت این بانو باید شاد باشیم و خواهان نامگذاری و ورود به تقویم رسمی شدیم. در آن زمان نه بحث دهه کرامت بود و نه دهه وحدت، آنچه مطرح بود، نام حضرت معصومه (سلام الله علیها) بود و تا یکسال به دنبال این موضوع بودیم.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که در 5 بهمن ماه سال 1378 در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مطرح شد، تلاش کردیم تا ورود پیدا کنیم برای جشن و سالروز ولادت حضرت معصومه (س) که این امر صورت گرفت.

لطفی گفت: برای نامگذاری پیشنهاداتی به نام دهه نور و دهه شادی صورت گرفت که مطرح کردیم، چون از یک ولادت به ولادتی دیگر ورود پیدا می‌کنیم بهتر است دهه نور نامیده شود و این دهه نور اعلام شد. بعد از دو سال که پذیرش افکار عمومی جامعه دچار مشکل بود، بنا شد چون حضرت معصومه (س) به عنوان کریمه اهل بیت (ع) مطرح است و مبنا و آغاز این جشن به نام آن حضرت بوده است به نام دهه کرامت نامگذاری شود.

وی افزود: در جلسه‌ای که با آستان قدس رضوی داشتیم، دهه کرامت مطرح شد. در آن جلسه که از صدا و سیما، وزارت ارشاد و دیگر سازمان‌ها حضور داشتند، این سوال مطرح شد که دهه کرامت یعنی چه؟ و در آنجا در مورد مبنا و شأن نزول این روز توضیح داده شد. در واقع ما چند سال تلاش کردیم تا دهه کرامت را در استان قم نهادینه کنیم و بعد از آن جلسات متعددی با نهادهایی که با شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ارتباط داشتند، برگزار شد.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور تصریح کرد: بعد از آن اقداماتی از سوی این نهاد برای فراگیر شدن در کل استان‌ها صورت گرفت. به همین منظور در جلسه‌ای که روسای مجاور استان نیز حضور داشتند و با مطرح کردن موضوعات، دامنه موضوع را از قم به سوی تمامی استان‌ها سوق دادیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اتفاق روز شماره 236

استرداد اتباع غیرمجاز شهرستان رباط‌کریم به کشورشان

نخستین مرکز مهرخانواده در شهریار افتتاح شد

سینما فرهنگ رباط کریم افتتاح شد

کشف لوازم ممنوع از یک خودرو در شهریار

رتبه برتر ستاد برگزاری نماز جمعه بخش گلستان در بین 900 پایگاه نماز جمعه کشور

اتفاق روز شماره 235

اتفاق روز شماره 234

رباط کریم میزبان جشنواره تئاتر استان تهران

اتفاق روز شماره 233

وزیر کشور حکم شهردار نسیم شهر بهارستان را امضا کرد

زنگ سلامت در مدرسه نورایمان شهرستان بهارستان نواخته شد

اتفاق روز شماره 232

اتفاق روز شماره 231

استقبال مردم از کالا برگ الکترونیکی در استان تهران / نوبت سوم فجرانه آغاز شد

دانش‌آموزان دبستان نورایمان شهرستان بهارستان محفل انس با قرآن کریم برپا کردند

برپایی محفل انس با قرآن دانش‌آموزی در 20 هزار مدرسه کشور

فرماندار شهریار: تعداد 1375 فروشگاه زنجیره ای و خرد در سطح شهرستان شهریار آمادگی ارائه خدمات سومین مرحله طرح فجرانه را دارند

مسئول مشارکتهای مردمی بهزیستی شهریار خبر داد؛ آمادگی بهزیستی شهریار برای دریافت زکات فطره

فرمانده سپاه سیدالشهدا: یکهزار یادواره شهدا در شهرستانهای استان تهران برگزار شده است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران : افتتاح 4560 واحد نهضت ملی مسکن در اردیبهشت 1403

اتفاق روز شماره 230

زاکانی: حتی یک درخت در پارک قیطریه قطع نخواهد شد

زاکانی: جشن امام حسنی‌ها کاری بزرگ و ماندگار بود

اتفاق روز شماره 229

زاکانی: سال آینده وضعیت ترافیک پایتخت بهبود خواهد یافت

اتفاق روز شماره 228

سال آینده حرم حضرت عبدالعظیم حسنی به متروی خط6 متصل می شود

فرماندار رباط‌کریم فداکاری و ایثار را از شهدا یاد بگیریم

زاکانی: تهران را از معتاد متجاهر پاک می‌کنیم

پیام تبریک فرماندار شهرستان رباط کریم به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

اتفاق روز شماره 227

رئیس دادگستری شهرستان رباط کریم: دستگاه قضایی در چارچوب قانون از هیچ کمکی برای آبادانی و توسعه شهرستان دریغ نخواهد کرد

اتفاق روز شماره 226

شهردار تهران رای خود را به صندوق انداخت

فرماندار شهریار: معتمدین شهری و نخبگان در دعوت مردم به مشارکت سهیم شوند

برگزاری جشن باشکوه نیمه شعبان و جشن ستارگان در دبستان نورایمان شهرستان بهارستان

اتفاق روز شماره 225

بازرسان و سربازرسان چشم بینا و گوش شنوای فرمانداری ها هستند

رئیس فراری شورای نسیم شهر دستگیر شد

مدیرکل امنیتی استانداری تهران: شرایط برگزاری فرآیند انتخابات در رباط‌کریم مطلوب است

اتفاق روز شماره 224

فرماندار شهریار: انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به جامعه هدف باید با شیوه های مبتکرانه صورت گیرد

سومین جلسه محاکمه اعضای شورای شهر نسیم شهر برگزار شد

فرماندار شهریار: نمایندگان فرماندار نقش موثری در سلامت انتخابات دارند

جلسه هماهنگی ستاد گرامیداشت اعیاد شعبانیه برگزار گردید

زاکانی: مردم اراده خود را پای صندوق رای به رخ دشمنان خواهند کشید

اتفاق روز شماره 223

حضور پرشور و خانوادگی مردم در 22 بهمن موجب ناکامی دشمن می شود

مردم شهریار با حضور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن حماسه آفرینی کنند