در ژنو انجام خواهد شد؛
توافق آمریکا و روسیه بر سر آغاز مذاکرات کنترل تسلیحاتی
بین الملل
بزرگنمایی:
روسیه و آمریکا قرار است مذاکرات خود بر سر موضوع کنترل تسلیحاتی را از سر گیرند و این مذاکرات به زودی در ژنو سوئیس آغاز خواهد شد.
به نقل از رویترز، روسیه و آمریکا قرار است مذاکرات خود بر سر موضوع کنترل تسلیحاتی را از سر گیرند.
در این ارتباط گفته شده است که واشنگتن و مسکو اولین دور از گفتوگوهای ثبات استراتژیک اتمی را هفته آینده برگزار خواهند کرد.
مذاکرات کنترل تسلیحاتی آمریکا و روسیه قرار است در ژنو سوئیس برگزار شود.
این مذاکرات پیشتر در جریان دیدار «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه مورد توافق قرار گرفته بود.
آن گونه که اعلام شده، روسای جمهور روسیه و آمریکا در نشست مشترک خود در ژنو توافق کرده بودند تا گفتوگوهای دوجانبهای را برای معینکردن پیشزمینه برای اقدامات کاهش خطر و کنترل تسلیحات در آینده انجام دهند.
جو بایدن در جریان کارزار انتخاباتی خود گفته بود که موافق تمدید پیمان های کنترل تسلیحاتی است. او هنگام امضای توافق استارت نو بین باراک اوباما و دیمیتری مدودف روسای جمهوری پیشین آمریکا و روسیه، معاون رئیس جمهوری ایالات متحده بود.
تمدید توافقات کنترل تسلیحات پیش از این تحت تاثیر تنش ها بین واشنگتن و مسکو بر سر بحران در اوکراین، ادعاهای مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 و حملات سایبری منسوب به روسیه قرار گرفته بودند.
http://etefagherooz.ir , etefagheroozonline.ir , اتفاق روز , اخبارایران , نشریه اتفاق روز , رباط کریم , شهریار , اخبارروز , اتفاق روز آنلاین , اتفاق , حوادث روز , اسلامشهر , بهارستان , پرند , ایران , کردستان , زنجان , البرز , قزوین , تهران