حزب‌الله یک جریان تاثیرگذار سیاسی

حزب‌الله یک جریان تاثیرگذار

  بزرگنمایی:
رئیس مجلس ایران اسلامی با بیان اینکه مجاهدان جایگاه عزت دارند، گفت: امروز قدرت‌های اصلی تنها دولت‌ها نیستند و بلکه جریان‌های مجاهدانه مانند حزب‌الله یک جریان تاثیرگذار محسوب می‌شوند.


به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی شامگاه دوشنبه در چهارمین اجلاسیه مجاهدان در غربت به میزبانی دانشگاه دامغان بابیان اینکه جریان‌های مجاهدانه، جریان‌های در غربت نیستند چراکه تأثیرگذار در خاورمیانه هستند، ابراز کرد: مجاهدان امروز پیشگام هستند. 

وی بابیان اینکه امروز قدرت های اصلی تنها دولت‌ها نیستند و بلکه جریان‌های مجاهدانه مانند حزب‌الله یک جریان تأثیرگذار محسوب می‌شوند، افزود: امروز باید گفت طرح‌های صلح هیچ‌کدامشان پایبند نیستند چراکه راهی جز مقاومت برای فلسطینی‌ها باقی نمانده است و همچنین وقتی استکبارگران با عبارات موهن با مسلمانان سخن می‌رانند مگر راهی جز ایستادگی می‌ماند.

مجاهدان جایگاه عزت دارند و نه جایگاه غربت

رئیس مجلس با تاکید بر اینکه مجاهدان جایگاه عزت دارند و نه جایگاه غربت، تصریح کرد: باید جایگاه این عزیزان را قدر دانست.

لاریجانی بابیان اینکه غرب هرگز از فکر نفت خاورمیانه بیرون نمی‌آید، گفت: کسینجر یکی از سیاست‌مداران آمریکایی می‌گوید «غرب همیشه با اعراب مانند موجوداتی مادون انسان رفتار کرده است و ازنظر آن‌ها مردمان آنجا فقط ساکنان سرزمین عربی هستند نه مالکان».

وی بابیان اینکه برژنسکی مشاور امنیت ملی آمریکا می‌گوید در فرهنگ این منطقه کینه عظیم علیه دنیای غرب وجود دارد، افزود: یکی از مسائلی که او مطرح می‌کند این است که ادعای آمریکا در خصوص ساخت سلاح هسته‌ای توسط ایران بی‌معنی است اصولاً من ایران را اسیر می‌دانم که در اغلب کشورهای خاورمیانه چنین چیزی را نمی‌بینید در ایران انسجام واقعی وجود دارد و این کشور دولتی مستحکم و ملیت پایدار دارد و اسرائیل تنها دولتی است که 100 تا 200 بمب هسته‌ای دارد که برای قتل‌عام کافی است بنابراین پرداختن غرب به موضوع ساخت بمب اتمی از سوی ایران مصداقی از حقه‌بازی است.

استقامت در سختی‌ها یک امر کلیدی و مهم

رئیس مجلس بابیان اینکه رفتار غرب با یمن، فلسطین، عراق و ... راهی جز مقاومت و مجاهدت نمی‌گذارد، ابراز کرد: بیش از یک‌میلیون عراقی طی سال‌های اخیر کشته و مجروح شدند و امروز ترامپ می‌گوید ما اشتباه کردیم و فقط نفت را می‌خواهیم.

لاریجانی بابیان اینکه امام رضا علیه‌السلام فرمود کسی مؤمن حقیقی است که سه خصلت را داشته باشد، سنت خدا که رازداری است، سنت نبوی که مدارا با مردم محسوب می‌شود و سنت ولی خدا که پایداری، استقامت و شکیبایی در سختی است، گفت: استقامت در سختی‌ها یک امر کلیدی و مهم است. 

وی بابیان اینکه در قرن گذشته حوادث مهمی همچون انقلاب مشروطه را سپری کردیم که نقش علمای نجف و تهران در آن برجسته بود، تأکید داشت: نهضت تنباکو در کشور ما نقش و تأثیرگذاری علما را در کشور نشان داد.‌

لاریجانی با ابراز اینکه انقلاب مشروطه به تمام اهداف خود نرسید اما بیداری خاصی را در میان اقشار جامعه خلق کرد، افزود: از سوی دیگر رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، ازآنجاکه در انقلاب مشروطه مردم را از صحنه کنار زدند، این انقلاب به اهداف خود نرسید. 

مسئله جهاد با حرکت انقلاب ایران رشد یافت

رئیس قوه مقننه در ادامه گفت: اگر امروز موضوع فلسطین مسئله مهم جهان اسلام محسوب می‌شود، به خاطر مقاومت‌های انجام‌شده مجاهدان درگذشته است از سوی دیگر باید گفت مهم‌ترین مسئله و حادثه قرن اخیر، انقلاب اسلامی ایران بود که با هدایت امام (ره) به سرانجام رسید.

لاریجانی بابیان اینکه انقلاب ما با محورهایی ارزشمندی همچون اسلامیت، حرکت خود را آغاز کرد، تاکید داشت: مسئله جهاد با حرکت انقلاب ایران در میان مسلمانان رشد یافت.‌

وی با باین اینکه تروریست‌ها و تکفیری‌ها چهره غلطی را از دین نشان دادند، ابراز داشت: مجاهدان جان خود را می‌دهند که راحت خلق ایجاد شود اما تروریست‌ها به‌دنبال وحشت خلق هستند حال آنکه امروز مجاهدان جایگاه غربت ندارند، بلکه پیشگام در منطقه بوده و عزت دارند.

رئیس مجلس با بیان اینکه امروز نه فقط دولت‌ها، بلکه جریان‌های مجاهدانه نیز قدرت‌های مهم منطقه هستند، گفت: آمریکا در منطقه ما کشتار به راه انداخته و ماجرا می آفریند، چرا که به دنبال نفت و ثروت این منطقه است.

به گزارش خبرنگار مهر، پرچم متبرک به حرم حضرت زینب کبری(س) توسط چند تن از مجاهدان سوریه به علی لاریجانی اهدا شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اتفاق روز شماره 286

اتفاق روز شماره 285

اتفاق روز شماره 284

اتفاق روز شماره 283

اتفاق روز شماره 282

اتفاق روز شماره 281

اتفاق روز شماره 280 - ضمیمه

اتفاق روز شماره 280

اتفاق روز شماره 279

اتفاق روز شماره 278

اتفاق روز شماره 277

اتفاق روز شماره 276

اتفاق روز شماره 275

اتفاق روز شماره 274

اتفاق روز شماره 273

اتفاق روز شماره 272

پروژه ساختمانی انتظامی مرتضی گرد

اتفاق روز شماره 271

اهتمام جدی شهرداری پرند در حوزه فضای سبز

جلسه دهیار و اعضای شورای اسلامی مرتضی گرد

در جلسه رسمی شورای اسلامی صبح شهر آقای مهندس اکبر عصمتی با اکثریت آرا به عنوان شهردار جدید شهر صباشهر معرفی گردید .

در اقدامی جالب و قابل تقدیر دهیاری مرتضی گرد و اعضای شورای اسلامی اقدام به تهیه کلاه ایمنی به موتور سوران بدون کلاه ایمنی کردند در این اقدام جالب که مورد توجه شهروندان قرار گرفت بسیاری از شهروندان حضور داشتند

اتفاق روز شماره 270

فرماندار بهارستان و مدیریت شهری گلستان از پروژه‌های عمرانی عظیمی که با هدف ارتقای سطح زندگی شهروندان در این شهر در حال اجرا هستند، بازدید به عمل آوردند.

فرماندار بهارستان:مسئول ناکارامد نباید در صندلی مدیریت بنشیند

اتفاق روز شماره 269

اتفاق روز شماره 268

شهردار گلستان: غرفه های فرهنگی و هنری در بوستان الهیه ایجاد می شود

معبر ورودی ده حسن ساماندهی می شود

به زودی؛ افتتاح سالن اشتغال گلستان برای توانمندسازی افراد نیازمند

شهردار نصیر شهر در بازدید میدانی از پروژه های عمرانی گفت: با فعال شدن پروژه های عمرانی ، نصیر شهر به کارگاهی فراتر از یک شهر تبدیل شده است

برنامه‌ریزی مدیریت شهری صالحیه برای ایجاد تصفیه‌خانه فاضلاب و تأمین منابع آبی پایدار/ بازدید شهردار و شورای اسلامی صالحیه از تاسیسات و تصفیه‌ خانه فاضلاب شهری در منطقه 8 تهران

اتفاق روز شماره 267

پس از استعفای سجاد برنجی از سمت شهرداری صباشهر،اعضای شورای اسلامی این مهندس عصمتی سرپرست شهرداری صباشهر:به اتمام رساندن پروژه های نیمه تمام درالویت کاری قراردارد

نورالدین آهی نیروی توانمند غرب استان تهران مشاور رئیس جمهور شد

دیدار نماینده مجلس و دبیر جبهه پیروان ولایت شهرستان رباط کریم با مشاور ویژه رئیس‌جمهور

شهرداری نصیر شهر نمایش بانوی ماه را برگزار میکند

احیای نگین فرهنگی گلستان؛ سالن آمفی‌تئاتر عترت بزودی به بهره‌برداری خواهد رسید

اتفاق روز شماره 266

یک عضو شورا و 2کارمند شهرداری گلستان دستگیر شدند

بروز جرائم خشن روند احساس امنیت در جامعه را پایین می آورد

افتتاح و بهره‌برداری از 1600 میلیارد ریال پروژه عمرانی و زیربنایی شهرداری رباط‌کریم

‍ تحقق کامل بودجه شهرداری صالحیه در 8 ماه اول سال

پرند در مسیر آبادانی و توسعه زیرساخت ها ـ اتمام عملیات بتن ریزی ایستگاه آتش نشانی فاز

شهرداری نسیم شهر مهندس بابا حسینی : نسیم شهر را باید به نگینی سبز تبدیل کرد

شهردار نصیر شهر مهندس محمد حسن پاک مهر: نصیر شهر نیاز به کار جهادی دارد

رشد 30 برابری درآمد شهرداری نصیر شهر در اولین ملاقات مردمی شهردار

ساخت اولین و بزرگترین استادیوم ورزشی در شهرستان بهارستان(گلستان)

اتفاق روز شماره 265

تعامل شهرداری نسیم‌شهر و اداره گاز بخش بوستان در راستای ترویج الگوی مصرف بهینه انرژی