دادستان بهارستان

مبارزه با استکبارو مستکبران یکی از مهمترین هدف وبرنامه جمهوری اسلامی است سیاسی

مبارزه با استکبارو مستکبران یکی از مهمترین هدف وبرنامه جمهوری اسلامی  است

  بزرگنمایی:

همزمان با سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز ملی مبارزه با استکبار ، مردم همیشه در صحنه و عاشورایی شهرستان بهارستان نسیم شهر در مراسم راهپیمایی ضداستکباری روز سیزدهم آبان حضور یافتند تا نفرت وانزجار خود را از دشمن استکباری بیان کرده و اعلام کنند که همچنان در مقابل دشمنان ایستاده‌اند.
به گزارش اتفاق روز آئین روز استکبار جهانی با حضور اقشار مختلف مردم دانش آموزان ، دانشجویان ومسئولین شهرستان بهارستان درنسیم شهر برگزار شد و شرکت کنندگان در این مراسم  فریاد رسای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را سر دادند در این مراسم دکتر صادقی دادستان بهارستان سخران مراسم با اشاره به دلایل نامگذاری یوم الله  13 آبان  اظهار داشت :مبارزه با استکبارو مستکبران یکی از مهمترین اهداف وبرنامه های جمهوری اسلامی  است  و این هدف ازقیام ونهضت سیدالشهدا(ع) گرفته شده واز سیدالشهدا (ع)آموخته ایم زیر با ر ظلم و ذلّت نرویم وملت ایران همواره در مقابل استکبار مقاومت می کند .
وی گفت . مبارزه با استکبار جهانی در سال 1358 باحرکت  دانشجویان مسلمان پیرو خط امام از دانشگاه ها شروع شد. وسفارت را به تصرف خود درآوردند. وافراد حاضر در سفارت قصد داشتندبسیاری از اسناد و مدارکی که حکایت ازجنایت و تجاوزات امریکا نسبت به مردم ایران داشت را از بین  ببرند که  با  ظرافت و سرعت عمل دانشجویان و جلوگیری از امحا وانتشار آنها باعث شد چهره واقعی استکبار برای  مردم ایران و جهان روشن شود. وامام (ره) این حرکت را انقلاب دوم نامیدند.
وی افزود: مقام معظم رهبری  در دیداری که با دانشجویان و دانش آموزان عزیزدرمناسبت 13 آبان  داشتند  فرمودند شما عزیزان توجه کنیدچون کارهای آینده این کشور در دست شما دانش آموزان  ودانشجویان عزیزاست وکشور بدست شما ساخته می شود آمریکا هروز در جهان منزوی و قدرت اوبه افول پیش می رود.
دکتر صادقی دادستان شهرستان بهارستان در ادامه به چند محور ازمواردی که حکایت از افول آمریکا دارد پرداخت و خاطر نشان کرد: بنابه گزارش وزارت کشاورزی آمریکا آمده 41 میلیون آمریکایی در گرسنگی به سر می برند .فقربیداد میکند وبه بالاترین حد خود رسیده و43 درصدمردم آمریکا قادر به تامین هزینهای زندگی خود نیستند.  میزان بدهی آمریکا نزدیک به 22 تریلیون دلاراست   ودر آمریکا  دو میلیون و 300 هزار زندانی وجود دارد بیشترین میزان مصرف کوکائین وبالاترین میزان مصرف مواد مخدر در آمریکا وجود دارد. اگر امریکا هزینه های که برای مبارزه با ایران و کمک به رژیم غاصب صهیونیستی و کشورهای منطقه می کند برای مردم خود استفاده می کرد با این بحرانها مواجه نبود.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهارستان در ادامه گفت : بصیرت هوشیاری و  پیروی از مقام عظمای ولایت قطعاً می تواند کشور را از آسیب وفتنه ها دور کند.  سیاست ایران هم سیاست آشتی‌ناپذیر با آمریکا است وایستادگی در مقابل استکبار واین سیاست ملت  عزیز برای پیشرفت کشور مهم ودارای دستاورد بوده و کشور رادر منطقه به شرایط خاص و موقعیت و جایگاه مناسب رسانده همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند باید اعتماد به درون کنیم  غرب وکشورهای غربی نمی توانند برای ما کاری بکنند.ونمی شود به آنها اعتماد کرد.و امیدواریم این پرچم انقلاب با دست با کفایت رهبری به  صاحب اصلی آن ، وجود نازنین امام زمان(عج) حضرت بقیه الله الاعظم برسانیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اتفاق روز شماره 286

اتفاق روز شماره 285

اتفاق روز شماره 284

اتفاق روز شماره 283

اتفاق روز شماره 282

اتفاق روز شماره 281

اتفاق روز شماره 280 - ضمیمه

اتفاق روز شماره 280

اتفاق روز شماره 279

اتفاق روز شماره 278

اتفاق روز شماره 277

اتفاق روز شماره 276

اتفاق روز شماره 275

اتفاق روز شماره 274

اتفاق روز شماره 273

اتفاق روز شماره 272

پروژه ساختمانی انتظامی مرتضی گرد

اتفاق روز شماره 271

اهتمام جدی شهرداری پرند در حوزه فضای سبز

جلسه دهیار و اعضای شورای اسلامی مرتضی گرد

در جلسه رسمی شورای اسلامی صبح شهر آقای مهندس اکبر عصمتی با اکثریت آرا به عنوان شهردار جدید شهر صباشهر معرفی گردید .

در اقدامی جالب و قابل تقدیر دهیاری مرتضی گرد و اعضای شورای اسلامی اقدام به تهیه کلاه ایمنی به موتور سوران بدون کلاه ایمنی کردند در این اقدام جالب که مورد توجه شهروندان قرار گرفت بسیاری از شهروندان حضور داشتند

اتفاق روز شماره 270

فرماندار بهارستان و مدیریت شهری گلستان از پروژه‌های عمرانی عظیمی که با هدف ارتقای سطح زندگی شهروندان در این شهر در حال اجرا هستند، بازدید به عمل آوردند.

فرماندار بهارستان:مسئول ناکارامد نباید در صندلی مدیریت بنشیند

اتفاق روز شماره 269

اتفاق روز شماره 268

شهردار گلستان: غرفه های فرهنگی و هنری در بوستان الهیه ایجاد می شود

معبر ورودی ده حسن ساماندهی می شود

به زودی؛ افتتاح سالن اشتغال گلستان برای توانمندسازی افراد نیازمند

شهردار نصیر شهر در بازدید میدانی از پروژه های عمرانی گفت: با فعال شدن پروژه های عمرانی ، نصیر شهر به کارگاهی فراتر از یک شهر تبدیل شده است

برنامه‌ریزی مدیریت شهری صالحیه برای ایجاد تصفیه‌خانه فاضلاب و تأمین منابع آبی پایدار/ بازدید شهردار و شورای اسلامی صالحیه از تاسیسات و تصفیه‌ خانه فاضلاب شهری در منطقه 8 تهران

اتفاق روز شماره 267

پس از استعفای سجاد برنجی از سمت شهرداری صباشهر،اعضای شورای اسلامی این مهندس عصمتی سرپرست شهرداری صباشهر:به اتمام رساندن پروژه های نیمه تمام درالویت کاری قراردارد

نورالدین آهی نیروی توانمند غرب استان تهران مشاور رئیس جمهور شد

دیدار نماینده مجلس و دبیر جبهه پیروان ولایت شهرستان رباط کریم با مشاور ویژه رئیس‌جمهور

شهرداری نصیر شهر نمایش بانوی ماه را برگزار میکند

احیای نگین فرهنگی گلستان؛ سالن آمفی‌تئاتر عترت بزودی به بهره‌برداری خواهد رسید

اتفاق روز شماره 266

یک عضو شورا و 2کارمند شهرداری گلستان دستگیر شدند

بروز جرائم خشن روند احساس امنیت در جامعه را پایین می آورد

افتتاح و بهره‌برداری از 1600 میلیارد ریال پروژه عمرانی و زیربنایی شهرداری رباط‌کریم

‍ تحقق کامل بودجه شهرداری صالحیه در 8 ماه اول سال

پرند در مسیر آبادانی و توسعه زیرساخت ها ـ اتمام عملیات بتن ریزی ایستگاه آتش نشانی فاز

شهرداری نسیم شهر مهندس بابا حسینی : نسیم شهر را باید به نگینی سبز تبدیل کرد

شهردار نصیر شهر مهندس محمد حسن پاک مهر: نصیر شهر نیاز به کار جهادی دارد

رشد 30 برابری درآمد شهرداری نصیر شهر در اولین ملاقات مردمی شهردار

ساخت اولین و بزرگترین استادیوم ورزشی در شهرستان بهارستان(گلستان)

اتفاق روز شماره 265

تعامل شهرداری نسیم‌شهر و اداره گاز بخش بوستان در راستای ترویج الگوی مصرف بهینه انرژی