صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام کرد:

احصای 800 نیاز فناورانه در گردهمایی فناورانه صنعت نفت اقتصادی

احصای 800 نیاز فناورانه در گردهمایی فناورانه صنعت نفت

  بزرگنمایی:
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: بالغ بر ۸۰۰ نیاز فناورانه از سوی شرکت‌های صنعت نفت احصا شده است.

دکتر سیاوش ملکی‌فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد میزان استقبال از گردهمایی شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های صنعت نفت گفت: بالغ بر 800 نیاز فناورانه از سوی شرکت‌های صنعت نفت احصا شده است. 

ملکی‌فر هدف از  برگزاری این گردهمایی را کمک به توسعه بازار شرکت‌های دانش ‌بنیان، حمایت از تولید داخل و توسعه همکاری‌های فناورانه میان تولیدکنندگان بزرگ و صاحب‌نام حوزه نفت کشور و شرکت‌های دانش ‌بنیان برشمرد و گفت: این رویداد با حضور فعالان این حوزه در راستای رویکرد صندوق نوآوری و شکوفایی مبنی بر حمایت از رونق تولید و ساخت داخل محصولات و ملزومات صنعت نفت کشور برگزار می‌شود و محورهای آن شامل مواد و محصولات شیمیایی، نرم‌افزار و پلتفرم، خدمات، تجهیزات و قطعات است.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: در این گردهمایی 10 شتابدهنده حضور فعال خواهند داشت و نمایشگاه جانبی این رویداد نیز با حضور 250 شرکت دانش بنیان برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این گردهمایی سه روزه شامل برگزاری 35 نشست‌ معرفی نیازهای فناورانه حوزه نفت، معرفی توانمندی‌های فناورانه شرکت‌های دانش‌ بنیان، فناور و استارت ‌آپ‌ها، نشست‌های  تجاری یا  B2B، نشست‌های انتقال تجربه، شناسایی، ارزیابی و انتخاب شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های حوزه صنعت نفت به منظور بهره‌مندی از مزایا و حمایت‌های درون و برون سازمانی پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت، دیدار با مدیران و کارشناسان صنعت نفت، معرفی خدمات و حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌ها و استارت‌آپ‌های این صنعت است.

ملکی‌فر با تاکید بر خدمت لیزینگ صندوق نوآوری و شکوفایی برای خریداران محصولات دانش بنیان گفت:  صندوق به عنوان برگزارکننده این گردهمایی و اصلی‌ترین نهاد تامین مالی شرکت‌های دانش ‌بنیان، خدمات و ابزارهای مالی متنوع خود را در این گردهمایی معرفی خواهد کرد و قراردادهای همکاری فناورانه‌ای را که طی این گردهمایی میان شرکت‌های دانش ‌بنیان و تولیدکنندگان منعقد شود را از طریق خدمات لیزینگ تامین مالی خواهد کرد.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد اهداف برگزاری رویدادهای تخصصی از سوی این صندوق نیز گفت: رویدادهای فناورانه با هدف توسعه بازار شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از ابزارهای صندوق نوآوری برای بهره‌مندی در قراردادها با صنایع مختلف کشور برگزار می‌شود. صندوق نوآوری و شکوفایی وظیفه دارد که به شرکت‌های دانش بنیان در صنایع مختلف کمک کند و صنایع بزرگ به عنوان خریداران، نیازهای فناورانه را به میدان بیاورد و در طرف دیگر عرضه کنندگان فناوری حضور دارند.

به گفته ملکی‌فر در گردهمایی فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش ‌بنیان و استارت‌آپ‌های حوزه نفت، نشست‌های ارائه نیازهای فناورانه شرکت های این حوزه برگزار خواهد شد.

صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با همکاری شرکت ملی نفت، شرکت ملی صنایع پتروشیمی، شرکت ملی گاز ایران، شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی ایران، گردهمایی فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش ‌بنیان و استارت‌آپ‌های حوزه نفت را از 27 تا 29 بهمن ماه در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار می‌کند. 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اتفاق روز شماره 286

اتفاق روز شماره 285

اتفاق روز شماره 284

اتفاق روز شماره 283

اتفاق روز شماره 282

اتفاق روز شماره 281

اتفاق روز شماره 280 - ضمیمه

اتفاق روز شماره 280

اتفاق روز شماره 279

اتفاق روز شماره 278

اتفاق روز شماره 277

اتفاق روز شماره 276

اتفاق روز شماره 275

اتفاق روز شماره 274

اتفاق روز شماره 273

اتفاق روز شماره 272

پروژه ساختمانی انتظامی مرتضی گرد

اتفاق روز شماره 271

اهتمام جدی شهرداری پرند در حوزه فضای سبز

جلسه دهیار و اعضای شورای اسلامی مرتضی گرد

در جلسه رسمی شورای اسلامی صبح شهر آقای مهندس اکبر عصمتی با اکثریت آرا به عنوان شهردار جدید شهر صباشهر معرفی گردید .

در اقدامی جالب و قابل تقدیر دهیاری مرتضی گرد و اعضای شورای اسلامی اقدام به تهیه کلاه ایمنی به موتور سوران بدون کلاه ایمنی کردند در این اقدام جالب که مورد توجه شهروندان قرار گرفت بسیاری از شهروندان حضور داشتند

اتفاق روز شماره 270

فرماندار بهارستان و مدیریت شهری گلستان از پروژه‌های عمرانی عظیمی که با هدف ارتقای سطح زندگی شهروندان در این شهر در حال اجرا هستند، بازدید به عمل آوردند.

فرماندار بهارستان:مسئول ناکارامد نباید در صندلی مدیریت بنشیند

اتفاق روز شماره 269

اتفاق روز شماره 268

شهردار گلستان: غرفه های فرهنگی و هنری در بوستان الهیه ایجاد می شود

معبر ورودی ده حسن ساماندهی می شود

به زودی؛ افتتاح سالن اشتغال گلستان برای توانمندسازی افراد نیازمند

شهردار نصیر شهر در بازدید میدانی از پروژه های عمرانی گفت: با فعال شدن پروژه های عمرانی ، نصیر شهر به کارگاهی فراتر از یک شهر تبدیل شده است

برنامه‌ریزی مدیریت شهری صالحیه برای ایجاد تصفیه‌خانه فاضلاب و تأمین منابع آبی پایدار/ بازدید شهردار و شورای اسلامی صالحیه از تاسیسات و تصفیه‌ خانه فاضلاب شهری در منطقه 8 تهران

اتفاق روز شماره 267

پس از استعفای سجاد برنجی از سمت شهرداری صباشهر،اعضای شورای اسلامی این مهندس عصمتی سرپرست شهرداری صباشهر:به اتمام رساندن پروژه های نیمه تمام درالویت کاری قراردارد

نورالدین آهی نیروی توانمند غرب استان تهران مشاور رئیس جمهور شد

دیدار نماینده مجلس و دبیر جبهه پیروان ولایت شهرستان رباط کریم با مشاور ویژه رئیس‌جمهور

شهرداری نصیر شهر نمایش بانوی ماه را برگزار میکند

احیای نگین فرهنگی گلستان؛ سالن آمفی‌تئاتر عترت بزودی به بهره‌برداری خواهد رسید

اتفاق روز شماره 266

یک عضو شورا و 2کارمند شهرداری گلستان دستگیر شدند

بروز جرائم خشن روند احساس امنیت در جامعه را پایین می آورد

افتتاح و بهره‌برداری از 1600 میلیارد ریال پروژه عمرانی و زیربنایی شهرداری رباط‌کریم

‍ تحقق کامل بودجه شهرداری صالحیه در 8 ماه اول سال

پرند در مسیر آبادانی و توسعه زیرساخت ها ـ اتمام عملیات بتن ریزی ایستگاه آتش نشانی فاز

شهرداری نسیم شهر مهندس بابا حسینی : نسیم شهر را باید به نگینی سبز تبدیل کرد

شهردار نصیر شهر مهندس محمد حسن پاک مهر: نصیر شهر نیاز به کار جهادی دارد

رشد 30 برابری درآمد شهرداری نصیر شهر در اولین ملاقات مردمی شهردار

ساخت اولین و بزرگترین استادیوم ورزشی در شهرستان بهارستان(گلستان)

اتفاق روز شماره 265

تعامل شهرداری نسیم‌شهر و اداره گاز بخش بوستان در راستای ترویج الگوی مصرف بهینه انرژی