آخرین مطالب

معاون وزیر بهداشت مطرح کرد؛

هنوز به پیک کرونا در پایتخت نرسیده ایم سلامت

هنوز به پیک کرونا در پایتخت نرسیده ایم

  بزرگنمایی:
معاون آموزشی وزارت بهداشت، گفت: احتمالاً از اوایل بهمن کرونا بسیار آرام وارد ایران شده و نفرات اولی که به این بیماری مبتلا شده اند، علامتی نداشته اند.

علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت ظهر شنبه در ویدئو کنفرانسی با حضور خبرنگاران اظهار کرد: این ویروس تازه به جامعه بشری وارد شده است و اطلاعاتمان در مورد این ویروس اندک است، اما با اطلاعاتی که در تمام دنیا از رفتار این ویروس به دست آمده است می‌توان اطلاعات ابتدایی را به مردم داد.

وی افزود: بر اساس مدل سازی ها به نظر می‌رسد بتوانیم در حدود اردیبهشت ماه به یک کنترل نسبی از شیوع این ویروس برسیم، البته امیدواریم که اتفاق خاصی نیفتند که این پیش بینی تغییر پیدا کند.

رئیس کمیته اپیدمیولوژی بیماری کرونا گفت: با توجه به دانش فعلی که داریم نمی‌توان دقیق به رفتار این ویروس پرداخت، اپیدمی این ویروس در شهرها مختلف بوده است و نمی‌توان گفت در کدام نقطه از اپیدمی هستیم ولی به نظر می‌رسد شهرهایی که در ابتدا آلوده شده‌اند الان در قله این بیماری هستند. شهرهای جنوبی و غربی در سطح پایین اپیدمی قرار گرفتند و تا به الان قله سنگینی نداشته‌اند.

به گفته حق دوست، احتمالاً از اوایل بهمن ماه کرونا بسیار آرام وارد ایران شده است و نفرات اولی که به این بیماری مبتلا شده‌اند علامتی نداشته‌اند.

وی ادامه داد: ما از موارد استثنا باید صرف نظر کنیم. اینکه شاید در یکجایی بیماری از طریق هوا منتقل شده است دلیل نمی‌شود این موضوع بر تمامی مواقع صدق کند، بر اساس آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی می گویم که هوا راه انتقال این ویروس نیست.

معاون آموزشی وزارت بهداشت بیان کرد: هنوز مستندات علمی برای اینکه فرد بهبودیافته مجدد می‌تواند به این بیماری مبتلا شوند را نداریم البته احتمال بازگشت برای بیماری عفونتی-ویروسی هست ولی در این بیماری هنوز ثابت شده نیست.

هنوز به پیک بیماری در پایتخت نرسیده‌ایم

معاون آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: هرچقدر شهر بزرگ‌تر باشد و رفت و آمدها بیشتر باشد طول مدت اپیدمی بیشتر است، در تهران به دلیل جمعیت زیاد و موارد دیگر انتظار داریم بیماری زودتر از همه شروع شود و دیرتر از همه تمام شود، هنوز در پایتخت به پیک بیماری نرسیده‌ایم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: منظور ما از ایزولاسیون این است که میانگین ایزولاسیون در هر فرد چقدر است، میانگین اگر به حدود 40 درصد در افراد برسد انتظار می‌رود که با سرعت بیشتری به کنترل ویروس کرونا برسیم البته به این معنی حذف ویروس نیست.

بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها نباید زودهنگام باشد

وی گفت: از نظر علمی ما احساس می‌کنیم زمانی می‌توانیم در مورد بازگشایی مدارس صحبت کنیم که روند کاهنده ویروسی به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا شده باشد (زیر 10 روز) اما خب این روند یکسان نیست، اگر والدین و دانش آموزان و دانشجویان مضطرب باشند حتی اگر مدارس و دانشگاه‌ها هم باز باشند کسی به محل درس نمی‌رود؛ از نظر علمی و اقناعی بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها زودهنگام مؤثر نخواهد بود.

زنجیره تولید باید فعال باشد اما کارمندان دورکار باشند بهتر است

حق دوست با اشاره به بازگشایی بخش‌های کارمندی و کارگری گفت: اولویت اول ما فعال کردن زنجیره تولید کشور است، اگر این زنجیره آسیب ببیند روی زندگی مردم تاثیر مستقیم دارد، پس باید سرعت بازگشایی و فعالیتی در این حوزه داشته باشیم اما در مورد کارمندان موضوع به اهمیت کار برمی گردد و همچنین اینکه می‌توان آن کار را به صورت دورکاری انجام داد یا خیر.

تاکید بر آموزش از راه دور

رئیس کمیته اپیدمیولوژی بیماری کرونا گفت: چندین سناریو برای برگزاری آزمون‌ها ترسیم کرده‌ایم، طبیعتاً وضعیت یک وضعیت عادی نیست و باید از برخی از استاندارهای خودمان عبور کنیم، اگر قبلاً به آموزش از راه دور کمتر اهمیت می‌دادیم الان باید به عنوان یک رکن اصلی باشد و امتحانات را تا جایی که می‌شود باید به تعویق بیفتند البته موارد جایگزین در نظر گرفته شود تا تحصیل دانشجویان به عقب نیفتند، البته باید به استانداردهای آموزشی توجه و دقت شود.

حق دوست بیان کرد: معمولاً حدوداً 10 تا 15 روز با تأخیر می‌توان بر تغییر شیوع و انتقال بیماری نظر داد، از آنجایی که برخی افراد از بعد از عید به مسافرت رفتند باید این زمان کم کم اثرات بیماری را ببینیم.

وی ادامه داد: کار غربالگری را در بین مردم به وسیله‌های مختلف شروع کردیم تا بتوانیم موارد مبتلا را قبل از اینکه برای دیگران ضرر ایجاد کنند را شناسایی کنیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت تصریح کرد: این ویروس هیچ نقطه از جهان را ایمن نخواهد گذاشت، در برخی جاها شیوع به سرعت است و در برخی جاها تأخیر دارد.

حیوانات میزبان اصلی کرونا نیستند

رئیس کمیته اپیدمیولوژی بیماری کرونا با اشاره به اینکه کرونا از حیوان به انسان منتقل می‌شود گفت: این ویروس اختصاصاً در خفاش بوده است و میزبان اصلی این حیوان بوده و حیوانات دیگر به این ویروس مبتلا نشده‌اند، الان میزبان اصلی انسان شده است و اگر حیوان دیگری به این بیماری مبتلا شوند می‌شوند میزبان فرعی یا تصادفی که این موضوع به این دلیل نیست که ویروس به تمامی حیوانات منتقل می‌شوند، اگر هم قرار باشد این ویروس بین انسان و حیوان در حال انتقال باشد شدت بیماری ضعیف است چرا که میزبان فرعی است.

وی ادامه داد: ضرورت ندارد همه افراد ماسک بزنند مگر اینکه استرس و اضطراب داشته باشند، ماسک‌ها با دو هدف استفاده می‌کنند یکی اینکه فرد آلوده کسی را مبتلا نکند و دو تأثیرگذاری روانی بر افراد سالم است، اگر شما در محیط آلوده قرار بگیرد شاید حتی ماسک هم راه نجاتی نباشد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اتفاق روز شماره 236

استرداد اتباع غیرمجاز شهرستان رباط‌کریم به کشورشان

نخستین مرکز مهرخانواده در شهریار افتتاح شد

سینما فرهنگ رباط کریم افتتاح شد

کشف لوازم ممنوع از یک خودرو در شهریار

رتبه برتر ستاد برگزاری نماز جمعه بخش گلستان در بین 900 پایگاه نماز جمعه کشور

اتفاق روز شماره 235

اتفاق روز شماره 234

رباط کریم میزبان جشنواره تئاتر استان تهران

اتفاق روز شماره 233

وزیر کشور حکم شهردار نسیم شهر بهارستان را امضا کرد

زنگ سلامت در مدرسه نورایمان شهرستان بهارستان نواخته شد

اتفاق روز شماره 232

اتفاق روز شماره 231

استقبال مردم از کالا برگ الکترونیکی در استان تهران / نوبت سوم فجرانه آغاز شد

دانش‌آموزان دبستان نورایمان شهرستان بهارستان محفل انس با قرآن کریم برپا کردند

برپایی محفل انس با قرآن دانش‌آموزی در 20 هزار مدرسه کشور

فرماندار شهریار: تعداد 1375 فروشگاه زنجیره ای و خرد در سطح شهرستان شهریار آمادگی ارائه خدمات سومین مرحله طرح فجرانه را دارند

مسئول مشارکتهای مردمی بهزیستی شهریار خبر داد؛ آمادگی بهزیستی شهریار برای دریافت زکات فطره

فرمانده سپاه سیدالشهدا: یکهزار یادواره شهدا در شهرستانهای استان تهران برگزار شده است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران : افتتاح 4560 واحد نهضت ملی مسکن در اردیبهشت 1403

اتفاق روز شماره 230

زاکانی: حتی یک درخت در پارک قیطریه قطع نخواهد شد

زاکانی: جشن امام حسنی‌ها کاری بزرگ و ماندگار بود

اتفاق روز شماره 229

زاکانی: سال آینده وضعیت ترافیک پایتخت بهبود خواهد یافت

اتفاق روز شماره 228

سال آینده حرم حضرت عبدالعظیم حسنی به متروی خط6 متصل می شود

فرماندار رباط‌کریم فداکاری و ایثار را از شهدا یاد بگیریم

زاکانی: تهران را از معتاد متجاهر پاک می‌کنیم

پیام تبریک فرماندار شهرستان رباط کریم به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

اتفاق روز شماره 227

رئیس دادگستری شهرستان رباط کریم: دستگاه قضایی در چارچوب قانون از هیچ کمکی برای آبادانی و توسعه شهرستان دریغ نخواهد کرد

اتفاق روز شماره 226

شهردار تهران رای خود را به صندوق انداخت

فرماندار شهریار: معتمدین شهری و نخبگان در دعوت مردم به مشارکت سهیم شوند

برگزاری جشن باشکوه نیمه شعبان و جشن ستارگان در دبستان نورایمان شهرستان بهارستان

اتفاق روز شماره 225

بازرسان و سربازرسان چشم بینا و گوش شنوای فرمانداری ها هستند

رئیس فراری شورای نسیم شهر دستگیر شد

مدیرکل امنیتی استانداری تهران: شرایط برگزاری فرآیند انتخابات در رباط‌کریم مطلوب است

اتفاق روز شماره 224

فرماندار شهریار: انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به جامعه هدف باید با شیوه های مبتکرانه صورت گیرد

سومین جلسه محاکمه اعضای شورای شهر نسیم شهر برگزار شد

فرماندار شهریار: نمایندگان فرماندار نقش موثری در سلامت انتخابات دارند

جلسه هماهنگی ستاد گرامیداشت اعیاد شعبانیه برگزار گردید

زاکانی: مردم اراده خود را پای صندوق رای به رخ دشمنان خواهند کشید

اتفاق روز شماره 223

حضور پرشور و خانوادگی مردم در 22 بهمن موجب ناکامی دشمن می شود

مردم شهریار با حضور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن حماسه آفرینی کنند