آخرین مطالب

شرایط کشور هنوز عادی نیست/ دولت برای دیپلماسی اقتصادی برنامه دارد سیاسی

شرایط کشور هنوز عادی نیست/ دولت برای دیپلماسی اقتصادی برنامه دارد

  بزرگنمایی:
سخنگوی دولت با بیان اینکه دسته بندی شهرها به سه منطقه سفید، زرد و قرمز به معنای عادی سازی شرایط نیست، گفت: این مساله برای تصمیم‌گیری در حوزه مسائل اقتصادی و بازگشایی مراکز مذهبی است.

علی ربیعی سخنگوی دولت عصر امروز (دوشنبه) در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: این روزها روزهای ماه مبارک رمضان است که از خداوند متعال می‌خواهیم به برکت این ماه که ماه رحمت الهی است به همه ما کمک کند. ضمن اینکه در این ماه همه، تلاش‌هایی را برای اداره جامعه، خانواده و زندگی سامان می‌دهیم. این هفته‌ها برای دولت و همه مردم روزها و هفته‌های طاقت فرسایی است‌.

وی عنوان کرد: دولت در هفته گذشته در بخش بین الملل، بخش اقتصاد و اجتماعی تصمیمات مهمی را اتخاذ کرد و مباحث مهمی را در جلسات خودش گذراند. در بخش اقتصاد، سرپا نگه داشتن اقتصاد آسیب دیده از کرونا، تمرکز کردن بر رسته‌های آسیب دیده از کرونا و کاهش تاثیرهای ثانویه این دستگاه‌ها و سایر دستگاه‌ها و همین طور حفظ و تلاش و فعالیت در دستگاه‌هایی که در مرحله اول از کرونا آسیب نخوردند از سوی دولت مورد توجه قرار گرفت.

سخنگوی دولت بیان کرد: با حفظ وضعیت اقتصادی در دوران کرونا تاب آوری اقتصادی در این دوران به خصوص در زمینه حفظ شغل و جلوگیری از اخراج کارگران در کانون اقدامات دولت قرار داشت و همچنین برنامه ریزی برای جبران آسیب‌های کرونا در روزهای پساکرونایی از موضوعاتی بوده که در دستور جلسات ستاد ملی مبارزه با کرونا و ستاد اقتصاد مقاومتی و جلسات اصلی هیئت وزیران مورد توجه قرار داشت‌.

ربیعی افزود: به هر حال ما بدون اینکه پیشبینی از دوران کرونا داشته باشیم ناگزیر بودیم برنامه ریزی برای سناریوهای مختلف داشته باشیم. بی‌تردید کرونا هر زمانی که کاهش پیدا کند و جامعه به حالت عادی برگردد امکان اینکه در دنیا هم شرایط با نظم جدیدتری مواجه شود، نیز وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: به هر حال ما باید به عنوان نقطه عطف از این فرصت استفاده کنیم تا در روزهای پساکرونا بتوانیم بازارهای جدید صادراتی پیدا کنیم و جهت گیری های تولید داخلی خود را به سمتی ببریم که علاوه بر نیازمندی‌های داخلی بتواند برای ما رشد بیشتری داشته باشد. این از جمله موضوعاتی بوده که در جلسات اقتصادی و جلسات هیأت دولت مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه ریزی امسال هم برای تحقق جهش تولید و هم برای تداوم اقتصاد مقاومتی با تک تک دستگاه‌هایی که در زمینه رشد و جهش کشور تأثیر مستقیم دارند تفاهم نامه‌های جداگانه امضا کردند، گفت: فکر می‌کنم اواخر اردیبهشت از این تفاهم نامه‌ها رونمایی خواهد شد و در این تفاهم نامه‌ها و موافقت نامه‌ها بخش خدمات، کشاورزی، صنعت و حتی گردشگری که آسیب جدی خورده است از موضوعات مهمی هستند که سهمی را به خود اختصاص داده‌اند.

ربیعی افزود: رئیس‌جمهور در جلسه گذشته هیئت وزیران دستور داد تمامی وزارتخانه هایی که در بخش تولید صنعتی و تولید خدمات کالا و همچنین دستگاه های حمایتگری مانند بانک ها و سازمان هایی که تصمیم گیری شان در مسائل اقتصادی تاثیر دارد و حتی نهادهای عمومی، برنامه ای مشخص برای افزایش اشتغال و همچنین جایگزین اشتغال های آسیب دیده با رویکردهای جدید تدوین کنند. حتی شهرداری‌ها هم در بخش مسکن مکلف شدند برای اینکه در این زمینه به سمت رونق جدید برویم برنامه های خود را ارایه کنند و شهردار محترم برنامه های خود را آماده کرده و به شورای شهر ارایه داده که برای کلان شهرها الگو خواهد بود.

وی تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی در بخش مسکن برای جهش در این حوزه برنامه خواهد آورد. شرکت ها و بنگاه های کوچک و متوسط از مواردی بود که برای اشتغال جدید مورد تاکید قرار گرفت.

سخنگوی دولت تاکید کرد: همچنین در بخش کشاورزی با توجه به اینکه هم ظرفیت صادراتی آنها می تواند بهتر از دوران قبل باشد، زیرساخت های بخش کشاورزی با توجه به طرح های آبیاری مورد بحث قرار گرفت و در همه بخش ها دستور برای وزارتخانه ها صادر شده است و ستاد اقتصادی دولت اینها را مورد بررسی قرار داده است‌ تا در ماه های آتی ما به سمتی حرکت خواهیم کرد که بتوانیم بخشی از شغل‌های از بین رفته را به کارهای جدید منتقل کنیم تا افراد، بیکاری های مزمن و طولانی را تجربه نکنند.

ربیعی اضافه کرد: در هفته گذشته شیوه ارائه وام ها به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا مشخص شد و بنا بر گزارش همکاران ما در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استقبال بنگاه ها از این وام ها استقبال نسبتا قابل توجهی بوده است و پیش‌بینی می شود شاید دچار کمبود منابع هم در این زمینه شویم زیرا تصور بر این بود که از این وام ها استقبال نخواهد شد.

وی اضافه کرد: شرط اصلی این وام ها حفظ اشتغال و نگه داشتن کارگران براساس لیست سه ماه آخر بود و ترتیبی داده شد که وام داده شده فقط به سمت دستمزد نرود و پولی هم در اختیار صاحبان کارگاه باشد که بتوانند سرمایه در گردش داشته باشند و خود بنگاه را سرپا نگه دارند. بنابراین 50 درصد وام از بنگاه ها و 30 درصد از جامعه که ناگزیر تعطیل شدند سرمایه در گردش خواهد بود. هر روز فکر و تصمیم جدید برای چگونه سرپا نگه داشتن بنگاه ها، در دست بررسی و اقدام است.

ربیعی با بیان اینکه یکی دیگر از موضوعات مورد توجه پیش‌بینی برای ایام ماه مبارک رمضان در زمینه کالاها بود، گفت: به وزارت صمت دستور داده شد تا پیش‌بینی لازم صورت گیرد. برخی اقلام در گمرکات باقی مانده بودند و در چند جلسه هیئت دولت بحث شد و در جلسه گذشته تاکید نهایی شد که دکتر همتی رئیس کل موفق بانک مرکزی با همه افرادی که در این مدت نهاده های کشاورزی و دام و طیور را وارد کردند و یا کالاهای اساسی وارد کردند مذاکره کند و در صورت توافق، برای تامین ارز وارداتی کالاهایشان به بازار بیاید و اگر کوتاهی از سوی وارد کننده ها باشد مورد پیگیری قوی قرار بگیرد.

وی اضافه کرد: در گمرک و کشتی ها نهاده های دامی و نهاده های مورد نیاز برای تولیدات گوشتی خوشبختانه به طور کامل وجود دارد. کار خوب بانک مرکزی می تواند راهگشا باشد که بازرگانان ما اطمینان حاصل کنند تا کالاها به کشور وارد شود، در غیر این صورت تصمیمات دیگری را اتخاذ خواهیم کرد.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی در زمینه شاخص‌های تقسیم بندی کشور به سه وضعیت سفید، زرد و قرمز اظهار داشت: رنگ‌ها به معنی عادی شدن وضعیت نیست و این تقسیم بندی به معنی برنامه ریزی برای بازگشایی اماکن مذهبی، اجتماعات اجتماعی و بازگشایی بنگاه‌های اقتصادی است.

ربیعی ادامه داد: این روش به ما کمک می‌کند که ما برای بازگشایی هوشمند سازی کنیم. هر سه روز یکبار وضعیت شهرها رصد می‌شود. شهرهایی که در 14 روز 14 بستری دارد و برخی نیز صفر است، این شهرهایی وضعیت سفید خواهند بود. این وضعیت دائماً رسیدگی می‌شود و شهرها اگر پروتکل‌ها را رعایت نکنند از وضعیت سفید به دیگر وضعیت‌های تغییر می‌کنند.

سخنگوی دولت افزود: باید این نکته را بیافزاییم که این وضعیت‌ها پویا بوده و ایستا نیستند و قابل تغییر هستند. در مرحله زرد بازگشایی نداریم. شهرستان‌ها هر چه به سفید نزدیک شوند، ما به شهرهای با وضعیت زرد می‌گوئیم که با رعایت پروتکل‌ها شما هم می‌توانید به وضعیت سفید برسید.

ربیعی عنوان کرد: وزارت بهداشت و استانداری‌ها موظف به رسیدگی و بررسی وضعیت‌ها هستند. تعدادی از شهرها هستند که اعداد بستری آنها از یک نفر در دو هفته کمتر است. شهرهایی که در چهارده روز اخیر کمتر از چهارده نفر بستری داشته باشند، وضعیت سفید دارند که بیشتر شهرهای کوچک هستند.

سخنگوی دولت با اعلام اینکه اقدامات از 15 اردیبهشت شروع می‌شود، اظهار داشت: باید بگویم که دولت مدت‌ها بود که به دنبال بازگشایی اماکن بوده است. خوشبختانه آمار تهران را که می‌دیدم، نسبت به اوایل فروردین تا کنون، با کاهش 20 درصدی مواجه هستیم که علامت خوبی بوده؛ ولی نباید فراموش کنیم که این موضوع از چه چیزی ناشی شده است.

سخنگوی دولت اظهار داشت: اگر پروتکل‌ها رعایت نشود، امکان بازگشت وضعیت و خیزش بیماری وجود دارد. این وضعیت در سایه تلاش‌ها به نتیجه رسیده است. عدد گام به گام رو به کاهش است. اما ما کماکان وضعیت را غیرعادی اعلام می‌کنیم و هر چند جایی را وضعیت قرمز نمی‌دانیم، اما در صورت عدم توجه به اصول بهداشتی، این اتفاق می‌افتد.

ربیعی در خصوص بحث اجاره نشینی و طرح وزارت شهرسازی برای تمدید قراردادها ادامه داد: تصمیم گیری در مواقعی که مربوط به حقوق متقابل همه شهروندان است، احتیاج به بررسی همه جانبه حقوقی و تبعات جانبی آن تصمیمات دارد.

وی گفت: مثلاً در مورد چک که ما تصمیم گرفتیم، بحث این بود که اگر چکی برگشت خورد از حقوق اجتماعی ناشی از آن محروم نشود؛ اما بحث حقوقی و قضائی آن باقی ماند.

سخنگوی دولت افزود: این مسائل سخت است و تنها بحث اجاره مطرح نیست. روز گذشته سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی بحثی را در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح کرد که خودروها فروش رفته و زمان در قرارداد قید شده و به دلیل بسته بودن مراکز، این زمان گذشته است و پیشنهاد داشتند تا این زمان تمدید شود که برای بررسی حقوقی بیشتر، ارجاع شد.

ربیعی عنوان کرد: امروز ساعت چهار بعدازظهر پیشنهاد وزارت شهرسازی برای تمدید قرارداد اجاره خانه‌ها در کمیته اقتصادی ستاد ملی مقابله با کرونا بررسی می‌شود و نتیجه آن به ستاد ملی می‌آید. قطعاً هر تصمیمی گرفته شود و با حضور نمایندگان ارگان‌های متعدد، همه جوانب آن بررسی می‌شود.

در پاسخ به خبرنگار مهر: همه وزارتخانه‌ها در بحث واردات و صادرات هوشمند فعال هستند

ربیعی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه یکی از پاشنه آشیل‌های کشور به اذعان بسیاری از وزرا مخصوصاً وزارت امور خارجه دیپلماسی اقتصادی است. برای اینکه در حوزه تعاملات خارجی و دیپلماسی اقتصادی، ایران نقش جدی را ایفا کند، همه دستگاه‌های اجرایی و تصمیم ساز باید به صورت هماهنگ تلاش کنند و تعاملات سازنده‌ای شکل گیرد. با توجه به اینکه وزارت خارجه معتقد است دستگاه‌های اجرایی همکاری و هماهنگی لازم را ندارند، آیا دولت برای این موضوع ستاد فرماندهی خاصی را مشخص کند که در حوزه دیپلماسی اقتصادی بتوانیم موفق عمل کنیم و جهشی را در تولید ایجاد کنیم؟ اظهارداشت: سال‌های سال است که یک ستادی در وزارت خارجه در این حیطه فعالیت می‌کند، به ویژه از سال 92 که بیشتر به سمت صادرات و برنامه ریزی برای ورود به بازار جهانی حرکت کردیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر هم این ستاد در وزارت خارجه با جدیت بیشتری کار خود را دنبال می‌کند و معاون اقتصادی وزیر امور خارجه، دبیر جلسات این ستاد است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه استراتژی ما حمایت از واردات هوشمند با هدف تقویت و کمک به تولید و تحقق جهش تولید است، تصریح کرد: با توجه به اینکه ما الان محدودیت ارزی داریم، بحث واردات هوشمند مدنظر قرار گرفته و وارداتی را پشتیبانی می‌کنیم که این واردات تولید ما را تقویت کند.

ربیعی افزود: در درجه اول واردات مواد اولیه مورد توجه ما است و علاوه بر واردات این محصولات در جهت ارتقای تولید، فرصت‌های جدید صادراتی هم ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: علیرغم اینکه بازارهای جهانی بسته شده و کشورها درهایشان را روی بقیه کشورها بسته اند، ما صادرات هوشمند را می‌توانیم انجام دهیم.

ربیعی متذکر شد: در جلسه روز گذشته دولت بحث شد که ما در مواد ضدعفونی کننده به کفایت رسیده ایم و وزارت بهداشت و درمان هم این موضوع را اعلام کرد و بر این اساس در این زمینه به سمت صادرات رفتیم.

سخنگوی دولت افزود: در کیت‌های پادتن هم درخواست‌هایی وجود دارد اما صادرات این محصولات منوط به تأیید وزارت بهداشت و درمان است و زمانی که به ظرفیت صادرات نزدیک شویم، این موضوع انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه همه وزارتخانه‌ها در بحث واردات و صادرات هوشمند فعال هستند، اظهارداشت: بنده امروز اعلام می‌کنم که همه مرزهای ما بازگشایی و هماهنگی‌های لازم در این زمینه از سوی وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت و درمان و وزارت راه و شهرسازی انجام شده است و همچنین وزارت صمت و جهاد کشاورزی هم در این زمینه حضور فعال داشتند.

ربیعی تصریح کرد: به جز یک کشور یعنی ترکمنستان که نه فقط روی ما، بلکه مرزهای خود را روی همه کشورها بسته است، مرزهای دیگر کشورها باز است و بر این اساس ما به سمت آزاد کردن ورود کالاها و خدمات حرکت خواهیم کرد و سپس به سمت ورود و خروج تجار و همچنین افراد در مرزها و البته با پروتکل‌های بهداشتی خواهیم رفت.

وی تأکید کرد: بر این اساس تمهیدات لازم در دولت برای تحقق دیپلماسی اقتصادی اندیشیده شده است و اگر در دوران تحریم بتوانیم اقتصادمان را پابرجا نگه داریم، یکی از راه‌ها این است که از صادرات غیرنفتی با فعال شدن وزارت امور خارجه و هماهنگی دستگاه‌ها استفاده 8 کنیم.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی پیرامون توئیت رئیس جمهور آمریکا که به نظامیان خود گفته بود «در صورت تحریک از سوی نظامیان ایران آنها را هدف قرار دهید» گفت: ما به دنبال جنگ نیستیم و همواره صلح طلب بوده ایم و به هیچ عنوان ماجراجویی نداریم. این آمریکاست که ماجراجویی می‌کند و هر گاه شرایط داخلی آمریکا بهم می‌ریزد ما آماده یک عملیات روانی از سوی آنها در خارج هستیم که تبدیل به سنتی برای آنها شده است.

ربیعی افزود: ما مطمئنیم چنین اقدامی از سوی آنها صورت نخواهد گرفت و آنها به دنبال عملیات روانی هستند و مطالب مطرح شده اخیر نیز یک عملیات روانی از سوی آنها بود. ما در ماه رمضان پیشنهاد صلح و امنیت را به همه کشورها دادیم اساساً به دنبال حادثه آفرینی در منطقه نیستیم. اما به طور قاطع و مشخص اعلام می‌کنیم هر حرکتی که برخلاف منافع ما در منطقه صورت بگیرد پاسخ قاطع و لازم را خواهیم داد. اما تاکید می‌کنیم هیچگاه پیشگام برای ناامنی نیستیم و آن را به نفع منطقه نمی‌دانیم.

وی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون اینکه آیا دولت برای بازگشایی مساجد در ماه رمضان تحت فشار است و روز گذشته آقای اعرافی مدیر حوزه علمیه در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا شرکت نکرده است، گفت: خوشبختانه در کنار همه جلوه‌های خوبی که در دوران کرونا تجربه کردیم و در کنار هم ایستادیم و مکمل هم شدیم، یکی از اتفاقات بسیار خوبی که در این مدت رخ داد و روشنفکران کمتر به آن پرداختند این بود که دین و علم در کنار هم بودند و علمای دینی در کنار متخصصین پزشکی قرار گرفتند و حامی آنها بودند. این اتفاق در بسیاری از کشورهای منطقه نبود و حتی در برخی از کشورهای توسعه یافته نیز زمزمه‌هایی از این تقابل شنیده شد.

سخنگوی دولت ادامه داد: در کنار هم قرار گرفتن متخصصین دین و پزشکی نتیجه سنت و زحماتی است که بزرگانی همچون استاد مطهری و مرحوم یدالله سحابی در این زمینه کشیدند. مطالب نادرست نیز ازسوی برخی جریانات گفته شد که نه دولت را قبول دارند و نه نظام را و نظام را با رودربایستی قبول دارند وخود را برتر می‌دانند که ما با آنها کاری نداریم و درباره جریان غالب صحبت می‌کنیم.

ربیعی افزود: دیدید برخی که ادعای طب اسلامی و سنتی داشتند هیچ ارتباطی با اسلام و بنیادهای حوزوی نداشتند و اولین برخورد محکم را حوزه‌ها با افراد شبه شیاد داشتند و فردی که چند وقت پیش او را کنار شتری مشاهده کردید، دیدید نه دانشگاهی رفته بود و نه حوزه‌ای دیده بود. در کنار این مطالب یک مطالبه منطقی وجود داشت که اتفاقاً خود دولت بیش از همه در این زمینه دغدغه داشت و شخص رئیس جمهور به عنوان یک فرد روحانی دغدغه بسیاری در این حوزه داشتند و این موضوع مربوط به این هفته نیست.

وی گفت: از آقای اعرافی نیز که ایشان به عنوان نماینده حوزه‌های علمیه در جلسات ستاد ملی مبارزه با کرونا شرکت کردند تشکر می‌کنیم. آقای اعرافی و آقای نمکی وزیر بهداشت هفته هاست در خصوص چگونگی بازگشایی مساجد در حال صحبت هستند و تاکنون به هر تصمیمی رسیده ایم بر اساس اتفاق نظر بوده است. بنابراین فشار از سوی حوزه‌های علمیه و مراکز رسمی نبوده و این فشار از سوی افرادی بوده که هیچ ارتباطی با حوزه و افراد مسئول نداشته اند.

سخنگوی دولت در خصوص اینکه در تصمیم گیری برای بازگشایی مراکز مذهبی به سمت بازگشایی مراکز زیارتی نرفته اند، اظهار داشت: زیارتگاه‌های مهم ما در شهرهایی هستند که وضعیت سفیدی ندارند. بازکردن زیارتگاه تنها باز کردن یک محل نیست، بلکه به طبع باز شدن این زیارتگاه‌ها مسافرین به سمت آن شهرها حرکت می‌کنند و حمل و نقل عمومی شکل می‌گیرد و به تبع آن بحث اسکان، بازگشایی هتل‌ها و تهیه غذای این افراد وجود دارد که این اتفاقات در بازگشایی مساجد نیست.

ربیعی خاطرنشان کرد: در شهرهایی که وزارت بهداشت اعلام کند مساجد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند بازگشایی شود، ما فکر می‌کنیم با استفاده از تجاربی که از این بازگشایی‌ها به دست می‌آوریم می‌توانیم در خصوص بازگشایی اماکن مذهبی نیز تصمیم گیری کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

زنگ سلامت در مدرسه نورایمان شهرستان بهارستان نواخته شد

اتفاق روز شماره 232

اتفاق روز شماره 231

استقبال مردم از کالا برگ الکترونیکی در استان تهران / نوبت سوم فجرانه آغاز شد

دانش‌آموزان دبستان نورایمان شهرستان بهارستان محفل انس با قرآن کریم برپا کردند

برپایی محفل انس با قرآن دانش‌آموزی در 20 هزار مدرسه کشور

فرماندار شهریار: تعداد 1375 فروشگاه زنجیره ای و خرد در سطح شهرستان شهریار آمادگی ارائه خدمات سومین مرحله طرح فجرانه را دارند

مسئول مشارکتهای مردمی بهزیستی شهریار خبر داد؛ آمادگی بهزیستی شهریار برای دریافت زکات فطره

فرمانده سپاه سیدالشهدا: یکهزار یادواره شهدا در شهرستانهای استان تهران برگزار شده است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران : افتتاح 4560 واحد نهضت ملی مسکن در اردیبهشت 1403

اتفاق روز شماره 230

زاکانی: حتی یک درخت در پارک قیطریه قطع نخواهد شد

زاکانی: جشن امام حسنی‌ها کاری بزرگ و ماندگار بود

اتفاق روز شماره 229

زاکانی: سال آینده وضعیت ترافیک پایتخت بهبود خواهد یافت

اتفاق روز شماره 228

سال آینده حرم حضرت عبدالعظیم حسنی به متروی خط6 متصل می شود

فرماندار رباط‌کریم فداکاری و ایثار را از شهدا یاد بگیریم

زاکانی: تهران را از معتاد متجاهر پاک می‌کنیم

پیام تبریک فرماندار شهرستان رباط کریم به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

اتفاق روز شماره 227

رئیس دادگستری شهرستان رباط کریم: دستگاه قضایی در چارچوب قانون از هیچ کمکی برای آبادانی و توسعه شهرستان دریغ نخواهد کرد

اتفاق روز شماره 226

شهردار تهران رای خود را به صندوق انداخت

فرماندار شهریار: معتمدین شهری و نخبگان در دعوت مردم به مشارکت سهیم شوند

برگزاری جشن باشکوه نیمه شعبان و جشن ستارگان در دبستان نورایمان شهرستان بهارستان

اتفاق روز شماره 225

بازرسان و سربازرسان چشم بینا و گوش شنوای فرمانداری ها هستند

رئیس فراری شورای نسیم شهر دستگیر شد

مدیرکل امنیتی استانداری تهران: شرایط برگزاری فرآیند انتخابات در رباط‌کریم مطلوب است

اتفاق روز شماره 224

فرماندار شهریار: انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به جامعه هدف باید با شیوه های مبتکرانه صورت گیرد

سومین جلسه محاکمه اعضای شورای شهر نسیم شهر برگزار شد

فرماندار شهریار: نمایندگان فرماندار نقش موثری در سلامت انتخابات دارند

جلسه هماهنگی ستاد گرامیداشت اعیاد شعبانیه برگزار گردید

زاکانی: مردم اراده خود را پای صندوق رای به رخ دشمنان خواهند کشید

اتفاق روز شماره 223

حضور پرشور و خانوادگی مردم در 22 بهمن موجب ناکامی دشمن می شود

مردم شهریار با حضور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن حماسه آفرینی کنند

حضور حماسی ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات 11اسفند موجب اقتدار نظام است

بازدید معاونت امنیتی و انتظامی استانداری تهران از سه پروژه عظیم شهرداری نسیم شهر

افتتاح طرح های عمرانی شهرستان بهارستان با حضور معاون استاندار تهران

راه اندازی و توسعه کارخانه های تولیدی در دولت‌ موجب رونق اقتصادی در کشور شده‌ است

52 طرح شاخص عمرانی در رباط کریم افتتاح شد

پیکرپاک شهید مدافع حرم سید علی حسینی در نسیم شهر تشییع شد

افتتاح دو پروژه عمرانی در نصیرشهر

افتتاح اورژانس شهرک صنعتی نصیرآباد رباط کریم در دهه فجر

عطر و بوی شهادت در نسیم شهر

توسعه شبکه آب / بهره برداری از مخزن 5هزار متر مکعبی در دهه فجر در شهرستان شهریار

شفافیت و صداقت، اولویت اصلی ستاد انتخابات شهرستان شهریار است