شولتز: آلمان قصدی برای ارسال هواپیمای جنگنده به اوکراین ندارد بین الملل

شولتز: آلمان قصدی برای ارسال هواپیمای جنگنده به اوکراین ندارد

  بزرگنمایی:
- صدراعظم آلمان در ارتباط با جنگ در اوکراین گفت که کشورش به هیچ وجه قصد ندارد به این کشور شرق اروپا، هواپیمای جنگنده بفرستد.


به گزارش  از خبرگزاری رویترز، اولاف شولتز در پی مخالفت واشنگتن با پیشنهاد لهستان برای انتقال جت‌های جنگنده میگ - 29 ارتش خود به پایگاه ایالات متحده در آلمان، روز چهارشنبه در نشست مشترک مطبوعاتی با جاستین ترودو نخست وزیر کانادا افزود: ما همه گونه تجهیزات دفاعی و حتی اسلحه به اوکراین فرستاده‌ایم، اما باید در همین حال با دقت این موضوع را در نظر داشته باشیم که مطمئنا و قطعا، هواپیمای جنگی بخشی از این محموله‌های تسلیحاتی نخواهد بود.

وی درباره مخالفت اصولی برلین با تحریم واردات انرژی از روسیه گفت با اینکه از چند ماه پیش برای کاهش وابستگی آلمان به واردات سوخت‌های فسیلی، تلاش می‌کرده، اما در این باره باید به مسائل فنی بسیاری توجه شود.

شبکه خبری فاکس نیوز نوشت: با گذشت 14 روز از جنگ اوکراین، مقامات کی‌یف اعلام کردند به افرادی که داوطلب جنگیدن برای این کشور علیه روسیه باشند، شهروندی اوکراین می‌دهند.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین چند روز پیش خواستار ملحق شدن داوطلبان دیگر کشورها به یک یگان بین‌المللی برای نبرد با نیروهای روسیه شد.

فاکس نیوز در ادامه گزارش داد: فراخوان دولت اوکراین بدنبال بی نتیجه ماندن دریافت و حمایت‌های نظامی از سوی جامعه بین‌الملل که تمایلی به کمک از خود نشان نداده‌اند، اعلام شد.

فاکس نیوز در این این گزارش افزود: «دمیترو کولبا» وزیر امورخارجه اوکراین گفت که از 27 فوریه گذشته (8 اسفندماه) تاکنون بیش از 20هزار دواطلب از 52کشور جهان به منظور جنگیدن در اوکراین علیه روسیه ثبت نام کرده‌اند. این افراد از کشورهای اروپایی همچون لهستان، دانمارک و  لتونی هستند که دولت‌هایشان تسهیلاتی برای پیوستن شهروندانشان به عرصه این جنگ ایجاد کرده‌اند.

روسیه پنجم اسفندماه و بدنبال به رسمیت شناختن استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانتسک  و با انتقادی که ولادیمیر  پوتین رئیس جمهوری روسیه پیش از آن و در دوم اسفنده  از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو عنوان کرده بود، وارد جنگ با اوکراین شد، کی یف خواستار پیوستن به اتحادیه اروپا و ناتو شده بود.

درپی وقوع این جنگ، رهبران کشورهای اروپای غربی که تا پیش از آن قویا از کی یف در قبال روسیه حمایت می‌کردند، در کنفرانس‌های خبری «فن در لاین» رئیس کمیسیون اروپا، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو و در آخر «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس با بیان این مطلب که عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا و ناتو یک شبه میسر نیست، چشم اندازی برای چنین عضویتی در آینده نزدیکی وجود ندارد، جنگ اوکراین جنگ ناتو نیست و نگرانی‌هایی امنیتی مسکو از طریق مذاکره باید مد نظر قرار گرفته شود، از مواضع ضد روس خود عقب نشسته و در واقع، کی‌یف را در برابر  مسکو رها کردند.

زلنسکی در 14 اسفند ماه و به دنبال رد درخواست وی برای ایجاد منطقه  پرواز ممنوع از سوی ناتو، اروپا و آمریکا، با انتقاد شدید از غرب گفت: امروز در بروکسل نشست ناتو برگزار می‌شود، نشستی ضعیف که اعضای آن سردرگم هستند. کشورهای عضو ناتو نیز از امروز بدانند هر کس که در اوکراین کشته شود، در مرگ او مقصر و متهم هستند. 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اتفاق روز شماره 285

اتفاق روز شماره 284

اتفاق روز شماره 283

اتفاق روز شماره 282

اتفاق روز شماره 281

اتفاق روز شماره 280 - ضمیمه

اتفاق روز شماره 280

اتفاق روز شماره 279

اتفاق روز شماره 278

اتفاق روز شماره 277

اتفاق روز شماره 276

اتفاق روز شماره 275

اتفاق روز شماره 274

اتفاق روز شماره 273

اتفاق روز شماره 272

پروژه ساختمانی انتظامی مرتضی گرد

اتفاق روز شماره 271

اهتمام جدی شهرداری پرند در حوزه فضای سبز

جلسه دهیار و اعضای شورای اسلامی مرتضی گرد

در جلسه رسمی شورای اسلامی صبح شهر آقای مهندس اکبر عصمتی با اکثریت آرا به عنوان شهردار جدید شهر صباشهر معرفی گردید .

در اقدامی جالب و قابل تقدیر دهیاری مرتضی گرد و اعضای شورای اسلامی اقدام به تهیه کلاه ایمنی به موتور سوران بدون کلاه ایمنی کردند در این اقدام جالب که مورد توجه شهروندان قرار گرفت بسیاری از شهروندان حضور داشتند

اتفاق روز شماره 270

فرماندار بهارستان و مدیریت شهری گلستان از پروژه‌های عمرانی عظیمی که با هدف ارتقای سطح زندگی شهروندان در این شهر در حال اجرا هستند، بازدید به عمل آوردند.

فرماندار بهارستان:مسئول ناکارامد نباید در صندلی مدیریت بنشیند

اتفاق روز شماره 269

اتفاق روز شماره 268

شهردار گلستان: غرفه های فرهنگی و هنری در بوستان الهیه ایجاد می شود

معبر ورودی ده حسن ساماندهی می شود

به زودی؛ افتتاح سالن اشتغال گلستان برای توانمندسازی افراد نیازمند

شهردار نصیر شهر در بازدید میدانی از پروژه های عمرانی گفت: با فعال شدن پروژه های عمرانی ، نصیر شهر به کارگاهی فراتر از یک شهر تبدیل شده است

برنامه‌ریزی مدیریت شهری صالحیه برای ایجاد تصفیه‌خانه فاضلاب و تأمین منابع آبی پایدار/ بازدید شهردار و شورای اسلامی صالحیه از تاسیسات و تصفیه‌ خانه فاضلاب شهری در منطقه 8 تهران

اتفاق روز شماره 267

پس از استعفای سجاد برنجی از سمت شهرداری صباشهر،اعضای شورای اسلامی این مهندس عصمتی سرپرست شهرداری صباشهر:به اتمام رساندن پروژه های نیمه تمام درالویت کاری قراردارد

نورالدین آهی نیروی توانمند غرب استان تهران مشاور رئیس جمهور شد

دیدار نماینده مجلس و دبیر جبهه پیروان ولایت شهرستان رباط کریم با مشاور ویژه رئیس‌جمهور

شهرداری نصیر شهر نمایش بانوی ماه را برگزار میکند

احیای نگین فرهنگی گلستان؛ سالن آمفی‌تئاتر عترت بزودی به بهره‌برداری خواهد رسید

اتفاق روز شماره 266

یک عضو شورا و 2کارمند شهرداری گلستان دستگیر شدند

بروز جرائم خشن روند احساس امنیت در جامعه را پایین می آورد

افتتاح و بهره‌برداری از 1600 میلیارد ریال پروژه عمرانی و زیربنایی شهرداری رباط‌کریم

‍ تحقق کامل بودجه شهرداری صالحیه در 8 ماه اول سال

پرند در مسیر آبادانی و توسعه زیرساخت ها ـ اتمام عملیات بتن ریزی ایستگاه آتش نشانی فاز

شهرداری نسیم شهر مهندس بابا حسینی : نسیم شهر را باید به نگینی سبز تبدیل کرد

شهردار نصیر شهر مهندس محمد حسن پاک مهر: نصیر شهر نیاز به کار جهادی دارد

رشد 30 برابری درآمد شهرداری نصیر شهر در اولین ملاقات مردمی شهردار

ساخت اولین و بزرگترین استادیوم ورزشی در شهرستان بهارستان(گلستان)

اتفاق روز شماره 265

تعامل شهرداری نسیم‌شهر و اداره گاز بخش بوستان در راستای ترویج الگوی مصرف بهینه انرژی

سید محمد میر زمانی شهردار گلستان:از تلاش‌های بی‌وقفه کتابداران در ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقای سطح آگاهی جامعه قدردانی نمود